- Jeg har hatt tolv veldig fine år i godt selskap. Det har vært usedvanlig givende strategiske prosesser i et TV-marked i rask endring, et stort spenn i de kommunikasjonsfaglige utfordringene, og svært spennende diskusjoner i redaktørmøtene gjennom alle disse årene, sier Hanne McBride.

Hun bekrefter til VG at hun gir seg som kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery.

McBride kom fra stillingen som byråleder i Magnum PR før hun begynte i TVNorge i august 2011. Ansettelsen var en del av en større opprusting av TVNorges kommunikasjonsstab. 

Les mer: TVNorge styrker PR-staben 

McBride er ordknapp om hvor veien går videre, men avslører at hun jobber med et nytt prosjekt. 

- Nå skal jeg skalere opp et bokprosjekt, mens jeg tar meg tid til å tenke over hva jeg vil bruke kompetansen min til i fremtiden, sier hun.