Andreas Heen Haaland-Carlsen  er ansatt som ny sjefredaktør og administrerende direktør i Dagsavisen. Haaland-Carlsen kommer nylig fra stillingen som sjefredaktør i Aller X – med merkevarene Sol og Kode24. Han har også jobbet som digitalredaktør i Drammens Tidende, og hatt ulike roller hos Egmont Publishing.

styreleder Per Magne Tveiten i Dagsavisen er svært fornøyd med å ha fått på plass Haaland-Carlsen. 

- Haaland-Carlsen har tung redaksjonell erfaring, han kan vise til bra resultater på digital vekst og han har vist gode lederegenskaper. Vi mener Haaland-Carlsen har de beste forutsetninger for å lede Dagsavisen gjennom en tid med store endringer og muligheter, sier Tveiten. 

Den nye sjefredaktøren gleder seg til å komme i gang.

- Det er en ære å få lede avisa for venstresiden i hele Norge framover. Dagsavisen har en stolt historie, en dyktig redaksjon og avisa er viktig for veldig mange, sier Haaland-Carlsen.

- Målet mitt er at Dagsavisen skal være en tydelig avis som engasjerer leserne med sterke historier hvor vi viser fram konsekvenser av endringer som foregår rundt oss. Jeg er imponert over måten avisa jobber med kommentar, analyse og bakgrunnsstoff. Og ikke minst at Dagsavisen er en folkelig avis. Det gjør den bare enda mer viktig, legger han til.