«Debatten» vil fortsette med sendinger tirsdager og torsdager rett over nyttår, selv om programleder Fredrik Solvang nå tar se  en pause fra landets største debattprogram. Som programleder for Melodi Grand Prix vil Solvang være fra starten av januar, men NRK har allerede to fullgode erstattere på plass.

Det forteller nyhetsredaktør i NRK, Knut Magnus Berge.

- Det blir selvsagt Debatten-sendinger også i Fredriks fravær. Vi setter på to av våre beste og mest erfarne programledere, nemlig Nina Owing og Atle Bjurstrøm, som vil veksle på å lede sendingene. Debatten er i de beste hender. Fredrik vil være på plass igjen i «Debatten»-studioet når MGP-jobben er unnagjort i første halvdel av februar, sier Berge.

Tidligere i kveld meldte NRK at Fredrik Solvang og Marion Ravn skal lede Melodi Grand Prix i 2024.

Les også: Fredrik Solvang tar Debatten-pause - skal lede Melodi Grand Prix