Første episode av serien har blitt sett av totalt 691.000 seere. Seertallene teller både lineært og på nett.

Det oppgir NRK overfor Kampanje.

Da Journalisten omtalte seertallene fredag ettermiddag hadde totalt 572.000 seere sett første episode av serien. Episoden ble sendt på NRK1 onsdag i forrige uke, mens alle fire episodene av serien ble gjort tilgjengelig på NRK TV samme dag.

Det er fortsatt kun første episode som er sendt lineært, og de tre siste episodene har derfor noe lavere seertall. Alle fire episodene hadde et seertall på 298.000 i snitt på nett-TV. Se alle seertallene nederst i saken.

Serien har blitt klaget inn over 100 ganger til Kringkastingsrådet, og også blitt klaget inn in Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Les også: Har mottatt 124 klager på «Bamsegutt»-dokumentar

 «Ingen elsker Bamsegutt» er den dokumentarserie laget av NRK og NRK-profilen Tore Strømøy.

Serien har fått kritikk etter at det ble kjent at hovedpersonen i serien ble dømt i en sedelighetssak i 1991. Dommen var utelatt i serien. NRK har skrevet at de valgte å utelate dommen av to grunnen. Den ene grunnen var hensynet til de fornærmede samt hensynet til Bamsegutt og familien, den andre grunnen var dommens relevans for serien.

NRK har senere uttalt at det var en feil å utelate informasjonen fra serien og gjør nå en ny vurdering på hvordan dommen skal inkluderes. Mens dette pågår, vil serien være utilgjengelig på strømmespilleren NRK TV. Det melder NRK selv.

Se seertallene for dokumentarserien her. Episode én er eneste episode som har gått lineært. Gjennomsnittet for alle episodene er 298.000 seere.

Ingen elsker Bamsegutt - Episode Totalt seertall
Episode 1 691.000
Episode 2 331.000
Episode 3 304.000
Episode 4 291.000