På Sentralen i Oslo onsdag presenterer Warner Bros. Discovery deres programmeny for den kommende vårsesongen. I tillegg til kjente programmer som «16 ukers helvete», «Kongen befaler» og «Ex on the beach», ble også en rekke nye programkonsepter presentert.

Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, forteller at de fortsatt går for tittelen «norgesmester på humor».

- Vi skal gi folk en etterlengtet pause i hverdagen, med positivt ladede programmer man kan se sammen med andre. Det er i seg selv en viktig samfunnsfunksjon, spesielt i disse dager, sier Vatn i en pressemelding.

Else Kåss får nytt talkshow
Et av programmene som ble presentert under vårlanseringen var talkshowet «Else!» med Else Kåss Furuseth i programlederstolen.

- Dette er noe hun virkelig brenner for, og det kommer til å vise igjen på skjermen, sier Vatn.

Det er tre år siden sist Kåss Furuseth var på skjermen på TVNorge. I mellomtiden har komikeren gjort stor suksess med talkshowet «Kåss til kvelds» på NRK. Og selv om det programmet ble lagt ned, har ikke Kåss Furuseth mistet troen på talkshow av den grunn.

- Jeg har rett og slett innsett at jeg har blitt avhengig av å lage talkshow. Jeg har hatt sterke abstinenser i snart ett år. Legen ga meg to valgmuligheter - rehab eller nytt talkshow. Da ble det nytt talkshow, sier Kåss Furuseth selv i en pressemelding.

- Kall meg gæren om du vil, men ambisjonen er å lage Norges beste talkshow. Intet mindre. Det skal selvfølgelig være morsomt og uforutsigbart, men jeg håper også at både gjestene og jeg tør å være seriøse innimellom. Nå har jeg blitt gammel nok til litt alvor mellom slaga, sier Kåss Furuseth.

Instagram legger programlederen blant annet opp til bryllup i Oslo Spektrum, som en del av talkshowet, skriver VG.

– Lokalet er booket: Oslo Spektrum 20. april. Bryllupssangeren er bestilt. Og kjolen har jeg hatt i mange år. Det eneste jeg mangler er en mann, skriver Kåss Furuseth.

Nå gjenstår det å se om Kåss Furuseth finner drømmemannen i sitt liv på denne måten, som ifølge henne inkluderer dating på TV.

Nytt gameshow
Ronny Brede Aase
, også tidligere NRK-profil, blir å se i et helt nytt gameshowkonsept. Programmet har fått navnet «Skinnet bedrar».

- Dette føles som tidenes overskuddsprosjekt. Hele opplegget bobler over av morsomme oppgaver og bra folk. Vi har samlet et helt fantastisk panel som skal være med på gjetteleken i studio. Drømmegjeng, rett og slett, sier Brede Aase og fortsetter:

- Og så har vi snekra sammen oppgaver som de virkelig skal få bryne seg på. Uten å avsløre for mye, kan jeg si at dette blir skikkelig gøy, og jeg gleder meg enormt til å gå i studio for å lage dette festprogrammet.

Av andre nyheter til våren presenterte Warner Bros. Discovery humordramaet «MILF of Norway» med Marianne Hole og Trond Fausa Aurvåg i hovedrollene. I tillegg skal Linn Skåber og Ine Jansen fronte reiseprogrammet «Null stjerner». 

I tillegg sendes store deler av OL Paris 2024 på Warner Bros. Discovery sine kanaler.

Les også: NRK skal vise all friidrett fra OL i Paris