Saken oppdateres. 

Det er amerikanske Bloomberg som melder torsdag kveld.

Flere store private equity-selskaper legger inn et bud på DFL Deutsche Fussball Liga, et selskap som eier TV-rettighetene til Tysklands største fotballiga, Bundesliga. For de som trodde at det var medieselskapene og TV-kanalene som var de mest aggressive budgiverne, er det nå en ny gruppe med aktører som melder sin interesse.

Blackrock dukket også nylig opp som en av tre kjøpere av rubrikkselskapet Adevinta i en avtale som vil sikre Schibsted hele 25 milliarder kroner i frie kontanter dersom salget går igjennom.

Les også: Schibsted åpner for storsalg av Adevinta-aksjer - vil cashe ut 25 milliarder

Også investeringsselskapet CVC knyttes til avtalen  som nå kommer i kjølvannet av at DFL ønsker å selge en andel i selskapet som sitter på TV-rettighetene til tysk Bundesliga og fotballstorheter som Bayern München, Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen.  

DFL søker ifølge Bloomberg bud på opp mot én milliard euro for en eierandel på åtte prosent i selskapet. I tillegg er det satt et krav om at budgiverne må være fra vestlige land for på den måten unngå søkkrike investorer fra Midt-Østen eller Kina, skriver den amerikanske nyhetstjenesten. 

Les også: Viaplay sikrer seg tysk fotball frem til 2029