Når Disney+ lanserer sitt første abonnement med reklame i Norge, er det TV 2 som står for annonsesalget. Det kommer frem i en pressemelding fredag ettermiddag.

TV 2 og Disney har allerede et samarbeid som gjør alt innhold på Disney+ tilgjengelig via TV 2 Play.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes er glad for at samarbeidet nå utvides.

- Dette betyr at annonsørene våre vil få unik tilgang til et bredere strømmepublikum, bestående av mange norske Disney-, Pixar-, Star Wars- og National Geographic-fans, sier Sandnes i en pressemelding.

«Standard med reklame» lanseres sammen med abonnementene «Standard» og «Premium». De nye abonnementspakkene blir tilgjengelig som enkeltstående produkter på Disney+ eller som en del av pakketilbudet på TV 2 Play.

- Den nye abonnementspakken er det neste steget i utviklingen av Disney+. Vi er glade for å kunne lansere det nye tilbudet sammen med vår partner gjennom mange år, TV 2, sier Hans van Rijn, Country Manager and SVP, The Walt Disney Company Nordic & Baltic.

Han mener det nye abonnementet vil gi kundene større fleksibilitet og flere valgmuligheter.

- Her tilbyr vi et stadig voksende innholdsbibliotek av høy verdi og kvalitet, med gamle klassikere, nye og eksklusive originaler, samt serier og storfilmer fra våre mange studioer i verdensklasse.