Saken oppdateres.

Tone Wille startet i Posten i 2006 og ble konsernsjef i 2016. Nå har hun informert styret om at hun gir seg som toppsjef i løpet av 2024. Det melder Posten i en pressemelding onsdag morgen.

- Vi har jobbet langsiktig og målrettet. I dag har Posten Bring høy tillit i befolkningen, fornøyde kunder og motiverte medarbeidere. Vi har styrket tjenestetilbudet, satset på innovasjon og bærekraft, sier Tone Wille.

Wille er stolt av resultatene som er oppnådd:

– Vi er Norges eldste selskap og har gjentatte ganger blitt kåret til det mest innovative. Vi kutter utslipp i tråd med Parisavtalen og ble i 2023 rangert som nest best på bærekraft i Norge av Sustainable Brand Index. Og nylig ble Posten Bring tildelt bransjens miljøpris 2023 av NHO Logistikk og Transport.

Den avtroppende Posten-sjefen ønsker fremover å fortsette å engasjere seg i utviklingen av norske og internasjonale virksomheter gjennom styrearbeid.