Torsdag kveld spilte Norges herrelandslag i fotball EM-kvalifiseringskamp mot Kypros. Norge hadde få problemer med å slå mannskapet fra middelhavsøya.

Men Norge ledet kun 1-0 etter førsteomgang, noe som sørget for at det var en viss nerve i kampen da andreomgang ble blåst i gang. Det var Alexander Sørloth som sørget for at Norge ledet 1-0 til pause.

I løpet av andre omgang byttet landslagstrener Ståle Solbakken inn ungguttene Antonio Nusa og Oscar Bobb, noe som sørget for mer ubalanse i Kypros sitt forsvar.

Nusa skaffet Norge et hjørnespark cirka halvveis i andreomgang. Hjørnesparket endte opp hos Erling Braut Haaland som sørget for 2-0 til Norge.

Ikke lenge etter sørget nok en gang Haaland nettkjenning, godt hjulpet av Nusa. Og med ni minutter igjen av ordinær spilletid sørget Fredrik Aursnes for sluttresultatet 4-0 til Norge.

Det var TV 2 som sendte kampen. Til Kampanje oppgir kanalen at kampen hadde et gjennomsnittlig seertall på 509.000 seere. Seertoppen på 635.000 seere ble nådd klokken 22.33, mot slutten av kampen.

Norge møter Spania på søndag. Også den kampen sendes på TV 2.