Aller Media styrker salgsavdelingen og henter inn Martine Westvik  som ny  strategisk konsernkundeansvarlig, mens Ørnulf Bjørn går inn i stillingen som  Key Account Manager.

- Vi er svært fornøyde med å få på plass Martine Westvik og Ørnulf Bjørn i salgsavdelingen vår. De bringer med seg rik erfaring og er profiler vi ønsker oss i Aller Media, sier Gøril Karlsen Thu, salgsdirektør i Aller Media, i en pressemelding. 

Ørnulf Bjørn ikke er ny i Aller Media. Han startet sin salgskarriere i Dagbladet. Karlsen Thu forteller at hun synes det er ekstra hyggelig å ønske selgere som har vært borte en stund, velkommen hjem igjen.

- Vi kjenner Ørnulf som en meget erfaren, initiativrik og dyktig selger. Martine på sin side har imponert gjennom flere år. Både gjennom å vinne «årets medieselger» og sin innsats på blant annet 8 Minutes. Hun er en meget erfaren og dyktig selger, og tar også med seg kompetanse fra andre mediekanaler, sier hun.

Martine Westvik kommer nylig fra stillingen som salgssjef i Clear Channel. Hun  har også flere år i Clear Channel som selger. Nå ser hun frem til nye utfordringer i Aller Media.

- Først og fremst ser jeg frem til å jobbe med gode idéer og konsepter for spennende kunder på tvers av hele Aller-porteføljen. Jeg ser også frem til å lære mye nytt av svært dyktige mennesker, og utvikle min egen kunnskap og erfaring. Etter hvert kan jeg forhåpentligvis bidra med noen gode caser til Aller Best, sier Martine Westvik.  

Mens Ørnulf Bjørn kommer fra stillingen som strategisk kundesjef i Schibsted. 

- Jeg har gledet meg veldig til å starte her i Aller Media, og ser frem til å bli kjent med alle i salgsavdelingen og kundene i porteføljen. Jeg skal drive med salg mot kundeporteføljen, men håper selvfølgelig å bidra til mange nye kunder også, sier Ørnulf Bjørn.