Med ansettelsen av Daniel Frykholm er siste brikke i Schibsteds kommunikasjonsledelse på plass. Etter at Atle Lessum sluttet som kommunikasjonsdirektør tidligere i år, har konsernet delt opp ansvaret han hadde på flere roller.

Jane Throndsen har fått ansvar for engasjement, kommunikasjon og merkevarebyggingen av Schibsted som arbeidsplass, eller som det heter på konsernspråket til Norges største mediehus: Engagement.

Hanne Hollstedt har ansvaret for merkevarekommunikasjonen.

Daniel Frykholm blir direktør for konsenrkommunikasjon i Schibsted. Han er svensk og kommer sist fra en lederstilling i det svenske PR-byrået Hallvarsson & Halvarsson.

- Schibsted er hjemmet til noen av de beste mediehusene og de mest interessante digitale markedsplassene og merkevarene i Norden. På den måten er det posisjonert midt i skjæringspunktet mellom en rekke viktige samfunnsspørsmål, og det gjør det til et selskap med en spennende reise foran seg, sier Frykholm i en pressemelding.

- Det er et privilegium for meg personlig å bli en del av Schibsteds kommunikasjonsteam på denne reisen, og jeg ser veldig frem til å bli kjent med alle mine nye kollegaer, legger han til.

Les også: PR-toppen i Schibsted slutter: - Jeg har jobbet med en av Norges beste konsernsjefer

Daniel Frykholm har tidligere jobbet som journalist i Reuters og som pressesjef i Atlas Copco og Electrolux. Han skal ha base i Stockholn.

- Vi er veldig fornøyd med å få Daniel om bord i Schibsted. Som en begavet historieforteller med bred nordisk bransjeerfaring og et strategisk hode, tror vi han vil passe veldig Schibsteds åpne gründerkultur, sier Knut Ivar Solnes, direktør for strategi og forretningsutvikling i Schibsted.