«71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» hadde premiere på TVNorge i går. Tall fra Warner Bros Discovery viser at episoden ble sett av 227.000 seere og hadde en andel på 29,4 prosent i den kommersielle målgruppen mellom 25-59 år. Dette er en økning fra fjorårets premiere,  som ble sett av 219.000 seere og hadde en andel på 20,1 prosent i samme målgruppe.

Ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn er strålende fornøyd med tallene. 

- Vi kan konstatere at formatet «71 grader nord» holder seg like godt som programleder Tom Stiansen. En andel på hele nesten 30 prosent er knallsterkt, spesielt når vi går mot en herrelandskamp i fotball. Dette er en god start på den spennende høsten vi har foran oss på TVNorge, som fortsetter med Norske talenter-premiere allerede i kveld, sier han til Kampanje. 

I årets utgave av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» får følgende ti deltakere kjempe om seieren: Influenser Caroline Nitter, programleder Anne Rimmen, komiker Maria Stavang, TV-personlighet AnneMa Yuvali, freestylekjører Johanne Killi, artist og realitydeltaker Kevin Lauren Soleng, artist Bilal Saab, komiker Terje Sporsem, skuespiller Arman Surizehi og tidligere langrennsløper Niklas Dyrhaug som skal kjempe om seieren. 

Programleder og journalist, Anne Rimmen har tidligere uttalt at hun har forberedt seg mentalt ved å se på tidligere sesonger av «71 grader nord».

- Jeg burde nok definitiv øvd meg på å gå tur med tung sekk og lært meg kart og kompass. Det kommer jeg til å angre på at jeg ikke har prioritert før avreise, sa hun.