På Odeoen kino i Oslo kunne TVNorge og Warner Bros. Discovery presentere høstens TV-meny. Her ble blant annet Jon Almaas' nye program «Kamikaze» presentert og det tidligere TV 2-programmet Norske talenter.

- Det er lett å bli historieløs, men jeg mener oppriktig at dette er den råeste TV-høsten vi noen gang har presentert, sier ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn i en pressemelding.

Under presentasjonen som var forbeholdt annonsører, samarbeidspartnere og presse, ble det samtidig klart at TVNorge og Warner Bros. Discovery skal kjempe om å ha den beste fredagsunderholdningen.

- I TVNorge har vi lenge holdt lav profil på fredager og lørdager, hvor NRK tradisjonelt har hatt et sterkt grep om seerne. Vi har istedet hatt fullt fokus på søndagene, der blant annet 71 grader nord og Neste sommer har fungert bra for oss gjennom mange år, sier Vatn og fortsetter:

- Denne høsten setter vi Norske talenter på onsdager og fredager, så seiler vi inn i hittil ukjent farvann. Det er risky og føles litt skummelt, men først og fremst blir det veldig spennende.

Les også: Jon Almaas klar med nytt TVNorge-program

Ungkaren-comeback
I tillegg til at «Norge talenter» gjør comeback, nå hos TVNorge, vil også datingprogrammet «Ungkaren» gjøre sitt inntog hos Warner Bros- Disocverys kanaler i høst.

- Norske talenter og Ungkaren er to av verdens største og mest legendariske TV-formater, og nå kommer begge på TVNorge samme høst, sier Vatn.

I tillegg til at TVNorge fortsetter med programmer som «Kongen befaler» og «Alle mot Alle», presenterte de også nye underholdningskonsepter.

- Solveig Kloppen og Jon Almaas er klar med en ny sesong «Alle mot Alle»  og sistnevnte er også med i nysatsingen vår «Kamikaze». Sammen med trioen Mia Hundvin, Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen skal han få gleden av å dytte kjente nordmenn ut av komfortsonen i et skikkelig tøvete panelprogram, sier Vatn.

«Jaget» var også en nykommer som ble presentert på Storo-kinoen, i tillegg til at det ble klart at gjengen bak «Hvite gutter» får en ny serie på HBO Max.

- Vi skal fortsatt være best på norsk humor, og det blir mye å le av også i høst. Hvite gutter-gjengen kommer med gangsterkomedien Knekt, som blir tilgjengelig for strømming på både HBO Max og discovery+, sier Vatn.

Prinsesse Märtha, AnneMa og Dündar i front
I det nevnte programmet «Jaget» vil man for første gang se prinsesse Märtha Louise som realitydeltaker.

- I Jaget skal åtte av Norges største kjendiser forsvinne fra radaren mens profesjonelle etterforskere gjør alt de kan for å finne dem – og fange dem, skriver Warner Bros. Discovery i pressemeldingen.

- Fire kjendispar skal prøve å slippe unna storebrors blikk og lange arm, når de denne høsten skal leke gjemsel med en av Norges mest erfarne etterforskere, står det videre.

Også profiler som AnneMa og Dündar vil være tilbake på skjermen i «Grenseløst forelsket», det samme vil Tom Stiansen i «71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis».

Og selv om mediekonsernet ikke lenger har rettighetene til norsk fotball så er ikke sportsfronten iskald. De skriver i pressemeldingen at de blant annet vil fortsette å dekke Viktor Hovland og Casper Ruud i gjennom forskjellige golf- og tennisturneringer.