BBC tjente gode penger på intervjuet som gikk viralt, ifølge Goma. Nå vil han saksøke dem for å få penger for intervjuet.

Goma skulle på jobbintervju hos kanalen i mai 2006, men ble forvekslet med teknologijournalisten Guy Kewney, som var hentet inn for å snakke om den juridiske tvisten mellom Apple Corps og Apple Computer.

I intervjuet svarer Goma på spørsmålene fra BBC-journalistene, men har tilsynelatende lite peiling på hva tvisten dreier seg om. Klippet ligger på BBC News Channels Youtube-kanal og er sett over 5 millioner ganger. Goma har ikke mottatt noen betaling for intervjuet, sier han til podkasten Accidental Celebrities.

- Jeg har kontaktet dem, med de svarer meg ikke. Betalte de meg for det intervjuet? Nei. De venter på at jeg skal ta dem til retten, sier Goma.

Videre påpeker han at BBC har brukt klippet av ham i 17 år uten å tilby han en eneste krone. Goma forteller at da han ankom BBC den dagen i 2006 for å møte til et jobbintervju, fikk han på seg sminke. Han skal ha sagt at han ikke trengte det fordi han skulle på jobbintervju.

Ifølge Goma sa han også ifra om at kanalen hadde intervjuet feil person, men at han ikke hørte noe fra dem på en uke. Han gikk i tillegg glipp av jobbintervjuet og fikk ikke jobb i BBC.

(©NTB)