Torsdag formiddag presenterer TV 2 kanalens TV-programmer under høstlanseringen i Bergen, og blant nyervervelsene finner man komikeren Espen Eckbo som igjen skal ta på seg brillene til den folkekjære karakteren Asbjørn når han blir å se i «Asbjørns julekalender» hos TV 2 i adventstida.

- Jeg er veldig spent på hvordan dette skal gå, sier Espen Eckbo under TV 2s høstlansering torsdag.

Det blir med andre ord en splitter ny sesong av serien som ble sendt i 2015 hos Discovery-eide TV Norge og som ble en stor suksess. Julekalenderen er i produksjon nå, og det er usikkert hva som blir nytt på ny kanal, men denne gang får Asbjørn besøk av én ny kjendisgjest hver dag fra 1. desember og frem til juleaften. 

- Det eneste som er sikkert er at Asbjørn er den samme. Han er nok helt utdatert i 2023, men trøsten er at det har han alltid vært, fortsetter Eckbo.

Den første og hittil eneste sesongen av «Asbjørns julekalender» fikk god omtale av blant annet VG og Dagsavisen i sin tid, og premieren ble sett av over 350.000. VGs anmelder trillet terningkast fem.

Espen Eckbo har tidligere stått bak TV Norge-suksesser som julekalenderne «Nissene på låven i 2001» og oppfølgeren «Nissene over skog og hei i 2011».. Eckbo har også stått bak «Asbjørn Brekke-show».

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her.