Det kommer frem i en pressemelding fra Disney.

I dag har Disneys strømmetjeneste, Disney+, kun ett abonnementstilbud for sine kunder. Fra 1. november lanserer imidlertid Disney totalt tre abonnementstilbud i flere land, deriblant Norge.

De nye abonnementsløsningene har fått navnene Disney+ «Standard med reklame», «Standard» og «Disney+ Premium.»

- Introduksjonen av den annonsestøttede planen markerer den nye utvikling for Disney+. Det innebærer varierte løsninger til våre abonnenter, samt våre annonsører i verdensklasse. Disney+ fortsetter å skille seg ut i dagens strømmelandskap, med et unikt utvalg av nyskapende TV-serier og storfilmer, i en forpakning som sikrer en enkel og sømløs strømmeopplevelse, sier Jan Koeppen, president for Walt Disney i regionene Europa, Midt-Østen og Afrika.

Les også: Disney+ har mistet ti millioner abonnenter

Som navnet til sier vil «Standard med reklame» inneholde nettopp det, reklame. Abonnementet vil koste 59 kroner per måned.

Standard-abonnementet vil koste 89 kroner per måned, og går uten reklame. 

Det siste abonnementet, som døpes om til Disney+ Premium, vil koste 119 kroner per måned. Disney+ Premium er det samme abonnementet som dagens abonnement. Dagens pris er imidlertid 89 kroner, hvilket vil si at Disney øker prisen på dette abonnementet.

Forskjellene på de to dyreste abonnemententene er antall samtidige avspillinger, lydkvalitet og bildekvalitet

De skriver i pressemeldingen at nåværende kunder forblir på sitt abonnement, som blir Disney+ Premium 1. november. De vil imidlertid ha mulighet til å bytte abonnement til et av de rimeligere tilbudene.