Det skriver VG.

MyGame er en strømmetjeneste eid av blant annet mediehusene TV 2 og Amedia. Ambisjonen med strømmesatsingen var å vise om lag 100.000 kamper fra norsk idrett - fra topp ned på breddenivå.

Amedia rapporterer nå at om lag 40 millioner kroner, av de 45 millionene de gikk inn med, er tapt. 

- Som kjent er forutsetningene i den opprinnelige forretningsplanen til MyGame endret, og Amedia har derfor skrevet ned verdien av eierposten til fire millioner kroner, sier Gisle Torheim, konserndirektør for økonomi, finans og strategi i Amedia, til VG.

Strømmetjenesten har tidligere vært svært omdiskutert etter bekymringer om strømming av idrett ned på aldersbestemte nivåer. Bekymringene har gjort at norsk idrett valgte å pause strømming av idrett for utøvere under 18 år.

Les også: Idrettsforbundet nedsetter strømmeutvalg etter MyGame-debatten

Amedia eier om lag 20 prosent av MyGame. Sammen med TV 2 eier de i underkant av 50 prosent av MyGame. Resten eies av svenske Sportway Media Group, hvor tidligere TV-topp Harald Strømme, er blant eierne.

VG skriver at TV 2 foreløpig ikke har regnskapsført tap på strømmeinvesteringen.

Les også: Ny forskrift kan gjøre det umulig å strømme barneidrett i Norge