Fem år etter at Thomas Numme og Harald Rønneberg forlot «Senkveld»-studioet, gjenforenes makkerne på skjermen i den nye humorserien «Kjendis AS» på TV 2. Der har de også fått med seg sitt tidligere sidekick Truls Svendsen.

- Serien er på mange måter drømmeprosjektet vårt! Vi tre får endelig jobbe sammen igjen, og så har vi fått med oss så mange fine folk som spiller seg selv i alle mulige rare situasjoner. De fleste av dem har aldri vært skuespillere før, men de greier seg utrolig bra, sier Truls Svendsen i en pressemelding fra TV 2.

I humorserien spiller komikerne «ekstrem-utgaver» av seg selv som tre aldrende underholdningsstjerner som innser at populariteten deres er dalende. De bestemmer seg for å starte managementet Kjendis AS og tar på seg jobben som managere for andre kjendiser. 

Dette er et felt Numme, Rønneberg og Svendsen kjenner godt fra det virkelige liv som eiere i produksjons- og managementselskapet Plan-B. Det er også Plan-B som produserer «Kjendis AS».

- Serien viser fram baksiden av underholdningsbransjen og kjendistilværelsen, men det ligger også kjærlighet i bunnen, både til bransjen og ikke minst til hverandre, sier Thomas Numme.

De lover et stjernespekket lag av kjendiser som spiller seg selv i serien, inkludert Leah Isadora Behn, Emma Ellingsen, Jan Thomas, Morten Ramm, Aleksander Sæterstøl, Leo Ajkic, Tone Damli, Fetisha Williams og Kadafi Zaman. 

- I «Kjendis AS» har vi samlet en gullrekke av norske kjendiser, ikke minst de tre hovedrolleinnehaverne selv. Thomas, Harald og Truls er tre av våre aller mest folkekjære profiler, og her får seerne bli med bak fasaden og se dem spille forstørrede utgaver av seg selv. Resultatet er en humorserie som byr på både morsomme, pinlige og svært underholdende situasjoner, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

Thomas Numme, Harald Rønneberg og Truls Svendsen har ikke ligget på latsiden i tiden etter «Senkveld». Numme var sist å se på TV 2 som programleder for «Hemmelige duetter», mens Rønneberg har vært aktuell i to sesonger med «Helt Harald».

Sammen har de i tillegg drevet podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok».

Truls Svendsen fikk sitt gjennombrudd som utegående reporter i «Senkveld med Thomas og Harald» og har siden ledet en rekke TV 2-programmer. Ikke minst har han gjort stor suksess med mat- og reiselivsprogrammet «Truls à la Hellstrøm».