Med oppkjøpet av Rabbit Films kan TV-produksjonsgruppen Monday Media legge til Finland som nytt territorium. Dermed driver Monday nå 13 selskaper i Danmark, Norge, Finland og Nederland.

- Dette er en milepæl på vår reise mot en full nordisk plattform. Rabbit Film er et sterkt og veletablert selskap med en ledende posisjon i et viktig marked, sier Martin Dalgaard, administrerende direktør i Monday Media.

Rabbit produserer programmer som «Taskmaster» (kjent som «Kongen befaler» i Norge), «Who Will Be a Millionaire» og egenutviklede formater som «Over the Atlantic».

Monday overtar majoritetsposisjonen fra selskapets opprinnelige grunnleggere, TV-programlederne kjent som The Dudesons, mens dagens ledelse - administrerende direktør Ollí Suominen og kreativ direktør Toumas Summanen - fortsetter som ledelse og minoritetseiere.

- For oss er dette et fantastisk nytt kapittel. Vi er stolte av det vi har oppnådd så langt, men vi ser også et stort nytt potensial som del av en sterk og ambisiøs gruppe, og vi gleder oss til å utfolde vår kreative kraft sammen Monday og jage nye felles suksesser i en stadig mer krevende og konkurranseutsatt marked, sier administrerende direktør i Rabbit Films, Ollí Suominen.