Saken blir oppdatert.

Lasse Hallberg gir seg som administrerende direktør i Monday Norge etter mer enn åtte år. Det kommer frem i en pressemelding onsdag ettermiddag.

- Lasse har gjort en enorm innsats for Monday i Norge. Det kan sies ganske enkelt: Uten Lasse ville vi ikke oppnådd den solide posisjonen med sterke kreative merkevarer som vi har i dag, sier administrerende direktør Martin Dalgaard i Monday-gruppen i en pressemelding.

Lasse Hallberg har tidligere ledet Rubicion i Norge. I 2015 gjorde han comeback i TV-produksjonsbransjen da han tok fikk jobben med å lede den norske virksomheten til danske Monday. Det skjedde samtidig som Monday kjøpte produksjonsselskapet Norsk Fjernsyn.

- Lasses erfaring og enestående nettverk, både lokalt og internasjonalt, har hatt uvurdelig betydning for oss. Vi har virkelig mye å takke Lasse for, og vi ønsker ham alt det beste i fremtiden, sier Dalgaard.

Under Hallbergs ledelse har Monday-konsernet kjøpt opp en rekke norske TV- og underholdningsselskaper som Teddy TV, Feelgood Film & TV og Istage Entertainment.

- Det har vært åtte fantastiske år, og jeg vil spesielt takke alle de flinke medarbeiderne som har vært med på å bygge dette til det største produksjonsselskapet i Norge, og kanskje i Norden. En utrolig flott gjeng som det selvfølgelig er vanskelig å forlate, sier Lasse Hallberg.

Den nye ledelsen i Monday består av tidligere daglig leder, Stina Greaker, som blir ny administrerende direktør for Monday Production, og Hege Christensen, Hallvard Berby og Magnus Sveen, som blir daglige leder med direkte styreansvar for henholdsvis Teddy TV, Feelgood og Monday Sport.

- Jeg ser frem til å bygge videre på det solide fundamentet som allerede er etablert, og samarbeide med de talenfulle menneskene i Monday, Teddy og Feelgood for å takle de spennende utfordringene og mulighetene vi står overfor i et stadig skiftende marked, sier Stina Greaker.

Monday ledelse 2023.jpg

Nye Monday-sjefer: Hege Christiansen (f.v.), Magnus Sveen, Stina Greaker og Hallvard Berby får nye lederjobber i Mondat. Foto: Markus Olsen