Den sjette sesongen av Viaplay-serien Camp Kulinaris hadde finale onsdag 7. juni. I år var det NRK-programlederen Lydia Torsvik Gieselmann som stakk av med seieren.

Den sjette sesongen er den mest sette utgaven av matprogrammet til stjernekokk Kjartan Skjelde på strømmetjenesten. Dwet melder Viaplay i en pressemelding. I følge strømmegiganten har serien også trukket til seg et større publikum i Sverige. Svenske seere står for hele 17 prosent av de totale seertallene.

- Det er utrolig gøy å se at Camp Kulinaris fortsatt fenger og ikke minst at våre svenske naboer endelig har fått øynene opp for norsk underholdning i verdensklasse, sier programredaktør Jonas Møller i Viaplay.

Camp Kulinaris er utviklet og produsert av The Oslo Company. Executive produsent Trond H. Kvernstrøm er veldig stolt av konseptet.

- Camp Kulinaris er et av våre flaggskipformater. Som et uavhengig norsk produksjonsselskap er det gøy å vise at vi kan levere innhold som kan konkurrere mot de største internasjonale formatene.