Kaja Storrøsten kommer sist fra stillingen som nyhetsjournalist i Dagbladet. Hun har tidligere jobbet i VG og skrevet sakprosabok for Aschehoug forlag.

Nå blir hun ny ansvarlig redaktør i UX Norge, en nettavis for folk som jobber med digitale brukeropplevelser. UX Norge drives som en ideel organisasjon og har som mål å skape et fagmiljø på tvers av bransjer og landet.
- Jeg synes UX Norge er et unikt og spennende prosjekt. Det appellerte til meg at det er helt i oppstartsfasen, så jeg får være med å utvikle avisen. Bransjen er ung, trenger å defineres og det vil jeg gjerne bidra til. I tillegg er det er et engasjement rundt faget, som jeg ikke har opplevd andre steder, sier Storrøsten.Daglig leder, grunnlegger og UX-designer Tone Nordbø er fornøyd med ansettelsen.- Vi er så utrolig glade for at Kaja valgte oss. Da vi lanserte nettavisen for et år siden startet jakten på den riktige redaktøren for å bygge nettavisen. Målet er å vokse så vi kan ansette enda flere - og få en skikkelig god nettavis for UX i Norge. Det vil bidra til å gjøre fagmiljøet vårt enda bedre, sier hun.