Cecilia Gave tiltrer som konserndirektør for sport i Viaplay Group med umiddelbar virkning. Det melder selskapet i en pressemelding tirsdag denne uken. 

Hun tar dermed over etter tidligere sportssjef Peter Nørrelund som varslet sin avgang i slutten av mars i år. Det er toppsjef Anders Jensen som har skjøttet posisjonen i påvente av å finne en ny konserndirektør for sport. 

- Jeg er veldig fornøyd med å annonsere ansettelsen av Cecilia som vår nye sportssjef. Cecilie tar med seg en perfekt miks av relevant erfaring og friske nye perspektiver, som er vitale for en media industri i rask utvikling, sier konsernsjef Anders Jensen i meldingen og fortsetter:

- Cecilias omfattende erfaring og lederkvaliteter gjør henen til det ideelle valget til å lede vår sportsavdeling inn i en spennende fremtid. 

Den nye konserndirektøren forteller selv at hun er ydmyk over det nye ansvaret.

- Jeg er både ydmyk og beæret over å ta på meg ansvaret for å lede Viaplay Group sin sportsavdeling inn i den neste fasen av vår reise. Over årene har selskapet vårt blitt synonymt med premium sportsunderholdning og jeg er spent på å jobbe enda nærmere med våre talentfulle teams for å styrke vår posisjon og løfte seeropplevelsen, sier Gave i meldingen.

Hun startet i Viaplay Group i 2016 og har hatt flere lederroller i selskapet, som blant annet nestleder for sportsproduksjoner. Hun har også vært visepresident og sportssjef i Norge og har blant annet vært driftssjef for MTG Sport Sverige. Gave har også tidligere erfaring fra Schibsted.

Les også: Viaplays sportssjef slutter etter over 20 år i selskapet