Youtuber, influenceren og programleder, Victoria Skau (24), tar skrittet over i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på «Radio Topp 40» som driftes av Bauer Media.

- Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste helg og gi lytterne en godfølelse når de skrur på radioen, sier Skau.

Etter flere år med ulike roller i andre underholdningsformater, gleder hun seg til å gjøre noe helt nytt. Skau har tidligere gitt ut bok, og vært programleder i TV-programmet «Spøkelsesjegerne», men nå blir musikkhits for alle penga.

-  Min store drøm har alltid vært å jobbe som programleder. Jeg har fått testet meg på TV-skjermen en rekke ganger tidligere, men jeg har aldri jobbet med radio før. Derfor gleder jeg meg ekstra mye til å prøve meg på en helt ny arena, og jobbe med noe av det viktigste i livet mitt, nemlig musikk.

I tillegg til å spille de til enhver tid 40 mest likte låtene i Norge, skal Skau ifølge en melding fra Bauer Media «underholde og spre god stemning gjennom kjappe innslag på radiokanalen.»

- Musikk er min store lidenskap. Jeg er vant til å holde meg oppdatert på de mest populære låtene og artistene, samtidig som jeg prøver å plukke opp skjulte skatter på spillelistene, sier hun.

Skau blir å høre på lufta hver lørdag og søndag i forkant av VG-lista Topp 40. Programsjef i Radio Topp 40, Arne Martin Vistnes, er glad for å ha den ferske programlederen med på laget.

- Victoria lever for musikken vi spiller på kanalen. Den er til stede i alt hun gjør, enten det er på Youtube, Instagram eller Tik Tok. Hun er oppriktig engasjert i artistene og låtene, og dette engasjementet er jeg overbevist om at hun vil klare å formidle til lytterne på en kul måte, sier han.