På grunn av naturlig fravær får flere ledere i VG nye oppgaver denne våren. En av dem er Helle Skjervold som overtar oppgaven som avdelingsleder i Nyhetsavdelingen i perioden hvor Eva-Therese Loo Grøttum skal i svangersskapspermisjon. Skjervold kommer fra rollen som pod-sjef i VG, og har bakgrunn som kommunikasjonssjef i Google og ulike roller i Aftenposten.

Ny leder for podkastavdelingen blir Beate Koren som i en årrekke har vært leder for VG+.

- Helle har gjort en fantastisk jobb med å bygge en gullgjeng i VGs pod-avdeling. Når nyhetsmiljøet i VG nå får gleden av å få henne bak roret, kunne vi ikke drømt om en bedre vikar enn Beate. Hun er en moderne leder som er god med folk, har journalistisk teft og som gjennom VG+’ eventyrlige vekst dessuten har bevist at hun virkelig forstår hva som skal til for å få folk til å betale for godt innhold, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne.

Også på breakingdesken blir det flere midlertidige endringer i ledelsen. Andreas Nielsen går inn som breakingssjef fram til over sommeren, mens Geir Arne Kippernes skal i pappapermisjon, mens Camilla Huuse går inn i et lengre vikariat som operativ nyhetssjef på nyhetsdesken.  

Siden flere av lederne i redaksjonen er i småbarnsfasen, blir det jevnlig nye åpninger på lederplass på grunn av svangerskapspermisjoner. 

- Det er et kvalitetstegn ved reaksjonen at det vokser fram talenter internt og at vi hele tiden kan gi folkene våre nye utfordringer og bygge kompetanse på tvers. Lederkorpset i VG er gjeng med stjerner. De er hardtarbeidende og dedikerte, og nyter stor tillit i redaksjonen, Vi gleder oss til å følge med på hva de nye lederne vil utrette i sine roller, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken.