I oktober fortale tidligere Try-partner og designsjef i TV 2, Marianne Eskeland, at hun forlot TV 2 ettersom hun anså jobben med å legge om TV 2-designet som sluttført. Siden den gang har Eskeland jobbet for seg selv med mindre prosjekter.

Nå forteller hun til Kampanje at hun «ikke har dårlig tid», og vil tenke seg godt om før hun bestemmer seg for hva neste stopp blir.

- Nå om dagen bruker jeg mesteparten av tiden min med Selmer familien, som driver med investeringer innenfor bil og eiendom i tillegg til en PE-portefølje, som er veldig spennende, sier Eskeland til Kampanje.

Les også: Try-partner selger seg ut – vil heller passe på profilen til TV 2

Hun forteller at hun ikke har planer om å bygge opp et miljø, men fortsette å tilby egen kompetanse kombinert med å hente inn folk fra forskjellige aktører i bransjen.

- Jeg synes det er ekstra spennende å jobbe med investeringsmiljøer som Verdane og Selmer Capital, og bidra med å sette fart på veksten i selskapene de har investert i. I  Verdane sitter jeg i styret i Farmasiet og Teknikmagasinet, i tillegg til at jeg bistår deres siste nettapotekinvestering i Danmark – Apopro, sammen med et superteam hos NoA Consulting, forteller Eskeland.

Idrett på CV-en
Nå får Eskeland også idrett på CV-en ettersom hun har blitt innstilt i Vålerenga-styret.

- VIF blir spennende. Det var god temperatur i salen på årsmøtet i går kveld. Det lover godt for en som liker litt motstrøm, sier Eskeland og fortsetter:

- Jeg er ikke spesielt god med ball, men det er det jo andre i VIF som er. Jeg håper jeg kan bidra med min fagkompetanse og at organisasjonen vil ønske å bruke meg aktivt for å skape vekst i omsetningen både fra privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Jeg takker for tilliten og gleder meg til å komme i gang med arbeidet.

Styreleder i Vålerenga IF, Tuva Ørbeck Sørheim, mener Eskeland har sitt å bidra med inn mot idrettsforeningen.

- Vi tror Marianne gjennom sin brede erfaring med merkevarearbeid kan bidra positivt inn mot vårt arbeid med både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Hun har også engasjert seg i samfunnsansvar og bærekraft, som er viktig områder for Vålerenga. Marianne er engasjert og innsatsvillig, og vi gleder oss til hun skal bidra med ny energi og friske idéer, både til styret og organisasjonen, sier Ørbeck Sørheim.