Norges herrelandslag i fotball har de siste dagene spilt sine to første kamper i kvalifiseringen til EM i Tyskland 2024. På lørdag møtte de Spania, mens de tirsdag kveld spilte mot Georgia. Begge kampene ble spilt på bortebane.

Kampen mot Georgia tirsdag kveld endte i et noe bittert 1-1 resultat.

Landslagskaptein Martin Ødegaard fikk mot slutten av kampen en gyllen mulighet til å sette inn 2-1, men skøyt ballen høyt over mål fra kloss hold.

Det var TV 2 som sendte kampen. Pressesjef i kanalen, Jan-Petter Dahl, forteller til Kampanje at kampen i snitt hadde 405.000 TV-seere. Seertoppen ble nådd mot slutten av kampen med 603.000 seere.

TV 2 viste også kampen på lørdag mot Spania. Den hadde et noe høyere gjennomsnitt med 464.000 seere, mens seertoppen var på 613.000 seere.

Norge tapte for øvrig kampen mot Spania 3-0 og står med det på ett poeng etter to kamper spilt. Skottland topper gruppen til Norge foran Spania. De to beste lagene går til EM 2024.

- Mot Spania hadde vi en lang og veldig god periode, men falt sammen på slutten og tapte 0-3. I dag kjørte vi totalt over dem i første omgang og burde ha ledet med mange mål. Jeg vet ikke om de har så mange sjanser utenom målet, kanskje én eller to til, men vi har mange andre veien. Vi gjorde mye bra og må ta med oss det, men nå er det bare frustrerende, sa landslagskapteinen til TV 2 etter kampen.