TV 2-profilene Fredrik Græsvik og Kadafi Zaman er i dag ute med TV 2s første aktualitetspodkast. I podkasten «Fredrik og Kadafi» skal de to ta opp aktuelle temaer innen nyheter, sport og kultur.  Det er første gang TV 2 publiserer en aktualitetspodkast.

- Fredrik og Kadafi har til sammen sjeldent mye kunnskap og erfaring fra lange liv i journalistikken. Vi tror lytterne vil synes det er interessant med deres perspektiver på nyhetsbildet og historier fra et langt journalistisk liv, sier TV 2s nyhetsredaktør, Karianne Solbrække

Græsvik og Zaman har vært kollegaer i en årrekke og i denne podkasten får lytterne ifølge TV 2 «møte dem på en litt annerledes måte.»

- Dette blir gøy. Jeg gleder meg veldig til å jobbe tett med Kadafi og invitere TV 2s lesere og seere inn i et nytt univers. Spesielt gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidsoppgaver der vi får muligheten til å vise helt nye sider ved oss selv. Med en podkast er vi enda mer tilgjengelige, og når forhåpentligvis også ut til et nytt publikum, sier Fredrik Græsvik. 

Også Zaman gleder seg til samarbeidet, og skryter av sin nye podkastkollega. 

- Jeg synes det er utrolig kult og en stor ære å få være med å lage TV 2s første aktualitetspodkast. Og det med selveste Fredrik Græsvik. Han er enormt kunnskapsrik og alle sier ja til å stille som gjest når han ringer. Nå må vi bare sørge for å levere varene på luften, sier Kadafi Zaman. 

«Fredrik og Kadafi» spilles inn ukentlig hos Bauer Media, som også kommer til å stå for distribusjonen av podkasten. Nye episoder slippes hver torsdag.