Amedia lanserer en ny versjon av «Direktesport»-plattform i sine mer enn 100 avistitler foran årets fotballsesong og frister med rekordmange kamper.

- Vi lover våre fotballfrelste lesere fantastiske opplevelser gjennom hele sesongen, sier nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring.

Gjennom 2023-sesongen, som begynner 10. april, vil Amedias aviser blant annet vise 75 kamper fra Eliteserien. I tillegg kan Amedias abonnenter også følge kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler.

- Vår omfattende satsing i 2023-sesongen skjer med bakgrunn i det langsiktige partnerskapet mellom Amedia og TV 2 som ble inngått for et år siden. Med Amedias lokale tilstedeværelse over hele landet, vil ingen kunne være tettere på lokalfotballen enn våre lokalalviser, og vi lover å bringe nerven, engasjementet og dramatikken til det som utspiller seg på fotballarenaer rundt om i Norge. I Amedia er vi stolte over å kunne tilby våre lesere et så omfattende tilbud av direktesendt sport som vi nå gjør, sier Amedias nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring.

For å få fulgt alle fotballkampene på «Direktesport», må de interesserte ha Amedias totalabonnement «+Alt». Denne pakken koster 299 kroner. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir «+Alt» tilgang til alt innholdet i Nettavisen og over 90 lokalaviser i Norge og podkast-appen Untold. 

- Direktesendt sport og utviklingen av et stadig større innholdstilbud for «+Alt»-abonnenter er viktige elementer i Amedias overordnede strategi for å vinne kampen om folks tid. Våre aviser arbeider knallhardt hver dag for å fylle den viktige rollen de har i folks liv. For å fylle den, er det avgjørende å utvikle seg i takt med deres behov og forventninger, sier Larsen Østring.

Les også: Amedia og TV 2 går sammen om sport