Warner Bros. Discovery hentet 1,1 millioner abonnenter i fjorårets fjerdekvartal og avsluttet året med 96,1 millioner abonnenter på tvers av HBO, HBO Max og Discovery+. Det kom frem da selskapet la frem sine resultater torsdag kveld norsk tid.

- Vi legger de største omstruktureringsbeslutningene bak oss. Dette året fokuserer vi på å bygge og utvide virksomhetene våre for fremtiden, og vi har fått en flott start, sier administrerende direktør David Zaslav i resultatmeldingen.

Etter fusjonen av Warner Media og Discovery i fjor, ble det raskt klart at den nye ledelsen ville slå sammen de to strømmetjenestene HBO Max og Discovery+ til én tjeneste. Hvordan denne tjenesten skal se ut vil bli kjent på et eget arrangement 12. april.

Tidligere denne måneden ble det kjent at selskapet vil beholde Discovery+ som en enkeltstående tjeneste også etter at den nye strømmetjenesten er lansert. Det skriver Variety.

Les også: Rebecca Rørmark får ny toppjobb i Warner Bros. Discovery