Søndag var det duket for finale i «Farmen kjendis» på TV 2 der kokken Trond Moi møtte realityprofil og influencer Sofie Karlstad. Så langt har 698.000 fått med seg oppgjøret. Det utgjør en nedgang på 183.000 fra fjorårets finale på samme tidspunkt.

Hele sesongen har så langt et snitt på 720.000 seere. Fjorårets sesong endte med et snitt på 841.000 seere.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 mener kjendisene har levert.

- TV 2 skal være synonymt med godt innhold og god helgeunderholdning. Det at vi klarer å bryte gjennom så sterkt med disse programseriene, er vi utrolig glade for. «Farmen kjendis» har virkelig levert også denne sesongen, så vi er svært godt fornøyd, sier hun i en pressemelding.

Les også: TV 2 må betale erstatning til Viaplay for Premier League-klipp

- Ingen grunn til bekymring
Overfor Kampanje legger Haldorsen til at hun ikke er lei seg for at seertallet på finalen er lavere enn i fjor.

- Jeg tror dette kommer til å vokse. Det vi ser på TV-seingen nå er at det som sendes søndag kveld legger på seg utover uken. Det er ingen grunn til bekymring.

- Men dere klarer vel ikke å matche fjorårets sesongsnitt?

- Det vil tiden vise, men det betyr uansett at «Farmen kjendis» er en sterk merkevare som vi åpenbart har lyst til å fortsette med, sier Haldorsen.

Setter nye rekorder
Også «Hver gang vi møtes» hadde sin siste sending for året denne helgen. Så langt har 524.000 sett denne episoden. Sesongen har et foreløpig snitt på 770.000 seere, og det er det høyeste snittet noensinne for «Hver gang vi møtes». 

- Kombinasjonen av nye og godt etablerte artister gir en fantastisk dynamikk. Her er det fine folk som vil hverandre vel i alle ledd, og som kan det de driver med. Og så lages det ny norsk musikk som topper Spotify uke etter uke. Så ja, vi er godt i gang med castingen til ny sesong. Og ja, det finnes flere fantastiske artister som skal sitte rundt det bordet, sier Kathrine Haldorsen. 

Hun kan også glede seg over at årets sesong av «The Voice» også seiler inn mot nye rekorder med et foreløpig snitt på 807.000 seere.