Det skriver VG og Dagbladet.

Søndag publiserte Sophie Elise bildet av seg selv og en annen influenser på Instagram. Bildet viser de to sammen foran et speil. Kvinnen holder tilsynelatende en liten pose med hvitt innhold, som mange har tolket som narkotika.

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», sto det i teksten under bildet, som ble slettet etter kort tid.

- Bildet har utløst reaksjoner, sa sekretær Erik Skarrud i Kringkastingsrådet til NTB etter hendelsen.

Saken er på få dager blitt blant de mest innklagede i Kringkastingsrådets historie. Klagene dreier seg om en rekke nye reaksjoner på at NRK har et samarbeid med Sophie Elise gjennom podkasten «Sophie & Fetisha».

Les også: Har fått over 1300 klager etter Sophie Elise-bildet: - Det vil jeg ikke ta stilling til

(©NTB)