Forrige søndag publiserte influencer Sophie Elise et bilde på hennes Instagram-profil. Bildet fikk massiv omtale i Norges medier da man kunne se ei venninne av Sophie Elise holde en liten pose med hvitt innhold i. Bildet har også sørget for klagestorm til NRK, og kringkastingsrådet har mottatt over 3600 klager, ifølge VG.

Også podkasten til Sophie Elise på NRK har fått et oppsving. 

Les også: Kraftig oppsving for Sophie Elises NRK-podkast etter bildebråk

Under forrige ukes episode av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha» valgte Sophie Elise å ikke snakke om bildet. Under podkasten denne uken derimot, som ble publisert torsdag, snakker hun ut om hvordan hun har opplevd den siste uken.

- Det er en elefant i rommet. Alle vet at Norge har stått på hodet den siste uka. Og det er ikke på grunn av krig, sult og fattigdom som man kanskje skulle tro, åpner Sophie Elise podkastens første spalte med.

- Det har rett og slett vært på grunn av, blant annet, meg, legger hun til.

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her. 

Super-influenceren går imidliertid ikke særlig langt i å kommentere selve bildet og foranledningen.

- Grunnen til at jeg ikke sier noe er ikke fordi jeg ikke vet hva jeg skal si, og ikke fordi jeg ikke står veldig stødig i det jeg skal si, men bare fordi at jeg er dritsliten og det er ikke rett nå. Det føles ut som jeg har blitt kastet rundt i en tørketrommel i en uke nå og jeg gidder ikke. Jeg vil ikke nå, sier hun.  

- Ikke opptatt av Sophie Elise
Hun forteller videre at hun har opplevd den siste uka som tung, men at det ikke er synd på henne.

- Uansett hva jeg sier er det feil, uansett så virker det det kalkulert. At jeg ikke sitter her og gråter er feil, hadde jeg grått hadde det vært feil. Jeg synes det har vært jævlig tungt den siste uka, men jeg synes ikke synd i meg selv. Jeg har satt meg selv i denne situasjonen. Det er noe jeg må ta.'

Videre understreker hun at ikke alt hun gjør er kalkulert, og at hun er lei oppslagene om seg selv.

- Jeg tror jeg er den minst opptatte av Sophie Elise i dette landet akkurat nå. Jeg er drittlei den kjerringa der. Få henne bort. Jeg kansellerer meg selv. Jeg trenger ikke dere. «Officially cancelled», sier hun til latter fra Fetisha Williams.

Les også: Over en tredel har svekket tillit til NRK etter Sophie Elise-saken