Rebecca Rørmark begynte i det som da het Discovery Networks Norway i 2013. Hun har siden 2021 vært nordisk markeds- og PR-direktør i Warner Bros. Discovery.

Nå er hun klar for en ny stilling i konsernet som Head of Streaming Marketing i EMEA-regionen (Europa, Midt-Østen og Afrika). Det opplyser Warner Bros. Discovery om i en pressemelding.

I sin nye stilling får Rebecca Rørmark ansvaret for å lede utviklingen av Warner Bros. Discoverys merkevarer i strømmarkedet. Underholdningsgiganten driver i dag strømmetjenestene HBO Max og Discovery+, men i løpet av året skal disse tjenestene slås sammen til én tjeneste. Den nye tjenesten vil lanseres i USA og Latin-Amerika i år, og i Europa i 2024.

- Jeg føler med privilegert som får være med i med dette utrolig talentfulle teamet på et så avgjørende tidspunkt for virksomheten vår, ettersom vi jobber sammen for å lansere en forbedret strømmetjeneste som skal levere det beste av det Discovery+ og HBO Max har å tilby. Forbrukere ønsker godt innhold, enkelhet og konsolidering, og jeg tror vi vil levere det de ser etter med vår produkt, sier Rørmark i pressemeldingen.

Hun vil jobbe fra Oslo og rapportere til Patrizio Spagnoletto, konsernets globale markedsføringsdirektør.

Les også: Slik blir den nordiske ledergruppen i Warner Bros. Discovery