Den første sesongen av dokumentarserien «Powerwomen Norge» fikk massiv oppmerksomhet da den hadde premiere i fjor høst. Nå er det klart at det blir en ny sesong av serien der seerne får komme enda tettere på livene til Leah Behn, Isabelle Ringnes, Iman Meskini og Anita Traaseth. Den nye sesongen har premiere på Viaplayonsdag 8. mars. 

En av de som fikk mest oppmerksomhet i første sesong, er Leah Behn. Hun er på full fart inn i voksenlivet, samtidig som hun for fullt har etablert seg som en av våre største beautyinfluencere. Hun gleder seg til å vise seerne enda flere sider av seg selv. 

- I denne sesongen blir seerne enda bedre kjent med meg både privat og på jobb. Dette er min favorittsesong så det er bare for seerne å glede seg, sier Leah Behn.

Les mer: - Forutinntatt av Aftenposten og DN om «Powerwomen»

Programredaktør i Viaplay, Jonas Møller, lover en sterk sesong som består av mange inspirerende øyeblikk.

- Å få et innblikk i påvirkningskraften kvinnene våre har på europeisk innovasjon, likestilling, livsstil og religionsfrihet er rett og slett imponerende. Ingeborg, Anita, Leah, Iman og Isabelle er i kraft av seg selv med på å åpne dører for alle jenter, og gutter som drømmer om å bli noe mer! Og dermed understreke uttrykket Kan du se dem, kan du bli dem, sier Møller.

«Powerwomen Norge» sesong to består av seks episoder og produseres av Fremantle media med produsent Elisabeth Oftebro. Ansvarlig produsent i Viaplay Group er Jonas Møller.