Siden selskapets etablering våren 2017 har Erik Storm ledet selskapet fra 1 til 21 ansatte. Nå gir han stafettpinnen videre til Ida Pettersen. 

- Ida er kjempeflink, dette kunne ikke føltes bedre. Jeg gleder meg til å jobbe tett med henne fremover, og samtidig få mer tid til å vise frem resultatene vi skaper ute hos kundene våre, sier Storm. 

Pettersen har frem til nå jobbet som rådgiver og teamleder i byrået. Nå bretter hun opp ermene og er klar for mer ansvar. Hun har tidligere jobbet som markedsansvarlig for rettsdata i Gyldendal, og har i tillegg erfaring fra en tech-startup i København. Hun er ydmyk og takknemlig for tilliten. 

- Jeg foretrekker å jobbe i miljøer hvor det er kort vei fra idé til beslutning, og samtidig liker jeg at det foregår masse! Derfor var jeg nysgjerrig på livet i byrå. Da Digital Opptur lyste ut en rådgiverstilling i 2019, søkte jeg, forteller hun. 

Siden har hun fått mer ansvar og etter hvert som selskapet har vokst har hun fått bryne seg på alt fra lederansvar til rekruttering og HR-ansvar.

– Jeg har fått påfyll og utviklingsmuligheter hele veien. I Digital Opptur har vi en grunntanke om at alle skal få gjøre mest mulig av det de synes er gøy. Jeg tror det er noe av grunnen til at vi beholder flinke ansatte, og at vi leverer gode tjenester, sier Pettersen.