Lørdag var det premiere på fjerde sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2. Så langt er episoden sett av 978.000, enten lineært eller på TV 2 Play. Fjorårets sesongpremiere hadde til sammenligning 1.040.000 seere etter like mange dager.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 er begeistret.
Progoram

- At dette programmet leverer så godt på sesiong fire, er bare utrolig gøy, sier hun til Kampanje.

- Hvor mye av TV 2-våren hviler på suksessen til «Kompani Lauritzen»?

- Vi har hatt en fantastisk start på året med «Hver gang vi møtes» og «The Voice», men det er klart vi er helt avhengig av at de store dragerne leverer. Nå ser det ut som at «Kompani Lauritzen» fortsetter den eksepsjonelt gode våren til TV 2.

«The Voice» har stø kurs mot tidenes mest sette sesong. Fredagens episode hadde 732.000 seere.

Også det nye TV 2-programmet «Hemmelige duetter» innfrir forventningene til programredaktøren og vel så det. Så langt er første episode sett av 497.000. Premieren var på søndag.

- Det leverer litt mer enn forventet. Det er en høy ririsko å ta med nye programkonsepter. Dette er et format fra Asia, og det kan gå alle veier, men The Oslo Company har virkelig klart å få det inn i en norsk, varm og god versjon.

Nytt konsept:

Rein Alexander (fra venstre), Thomas Numme, Jorun Stiansen, Regina «Myra» Tucker og Mia Gundersen i «Hemmelige duetter». Foto: Christoffer Andersen/TV 2