Martin Johnsrud Sundby er blitt varm i trøya hos Warner Bros. Discovery etter to sesonger med «16 ukers helvete». Nå er han klar for nye utfordringer som programleder for det nye underholdningsprogrammet «Sistemann ut». Der skal 40 kjendiser bryne seg på nærmere 40 konkurranser. Taperen av hver konkurranse må reise hjem.

- «Sistemann ut» er en herlig fusjon av partyleker på steroider ispedd «Squid Game»-elementer og kjendiser på ukjent grunn. Det som ved første øyekast kan virke som harmløse selskapsleker, vil nok raskt utvikle seg til en kamp om «overlevelse» og fokus langt utover hva disse kjendisene er vant til. Jeg gleder meg stort til å lede konseptet der jeg forventer at samtlige deltakere blir mer kjent med sitt indre konkurranseinstinkt og frykten for å ryke ut, sier Martin Johnsrud Sundby i en pressemelding.

- Martin er et naturtalent som programleder, og det er strålende at han takket ja til å gjøre «Sistemann ut». Han skal lede en enorm bukett med kjendiser i de rareste konkurranser. Kombinasjonen av humor, konkurranse og underholdning gjør dette til et konsept vi har tro på, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Programmet har premiere denne våren på TVNorge og Discovery+. Blant de 40 deltakerne finner vi kjente navn som Solveig Kloppen, Håvard Lilleheie, Mia Gundersen, Daniel Kvammen, Linni Meister og Thomas Fjellberg, for å nevne noen.