Allerede denne våren er «Forræder» tilbake på skjermen. Denne gangen har 16 nye spillerne sjekket inn på Kongsvinger festning.

- Fjorårets sesong av «Forræder» ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong og med nye, spennende overraskelser som er spilt inn i fantastiske omgivelser på Kongsvinger festning, sier Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2.

I fjor ble programmet spilt inn i Sandefjord i den ærverdige redervillaen til den gamle skipsrederen Anders Jahre. 

16 nye spillere er med og ankommer spillet som par. Kort tid etter at de har sjekket inn vil flere av spillerne bli trukket ut til å bli forrædere og alle blir individuelle spillere.

Mads Hansen er igjen spillmester i «Forræder», og gleder seg til en ny sesong med en ny vri.- I år ankommer alle spillerne i par, altså med en de har en sterk relasjon til, men når spillet starter er de alle individuelle spillere. Hvem tar med seg relasjonen videre inn i spillet, og hvem lar den ligge igjen på utsiden? Og er det en fordel eller ulempe å ha med seg noen som leser deg som en åpen bok? For hvor godt kjenner de egentlig partneren sin, vil de oppdage det hvis noe endrer seg? sier Mads Hansen.

Underveis får spillerne en rekke oppdrag og utfordringer, og alle må samarbeide for å samle sølvbarrer til premiepotten som vinnerne av spillet får med seg.

Sesong to av «Forræder» får premiere i løpet av våren på TV 2 Play.

Her er de nye kjendisdeltagerne som i år er delt inn i par. 

Vennene:Abdulhakim «Hkeem» Hassane, artistSerhat Yildirim, skuespillerEkteparet:Anne Marie Ottersen, skuespillerLasse Lindtner, skuespillerMor og datter:Katrine Moholt, programlederEvelina Moholt, skuespiller og sangerBestevenner og kollegaer:Victor Sotberg, programleder og youtuberRobin «Rob The Sir» Hofset, gamer og youtuberVennene:Aslak Maurstad, skuespiller og gamerEmilie «Emzia» Helgesen, gamerKollegaene:Torstein Bae, advokat og sjakkekspertHeidi Røneid, journalist og sjakkommentatorKjæresteparet:Jennie Sofie Lie Pickl, skuespiller og influenserTarjei Svalastog, proffdanserVennene:Margrethe Røed, programleder NRK SuperMatias Alegria, programleder NRK Super