Kampanje har tidligere skrevet om et nytt byrålederbytte i Red Dentsu X. Adrien Bjørnskau har ledet mediebyråvirksomheten i byrået siden januar, og hadde store ambisjoner for byrået. 

Nå har han hentet inn flere unge talenter for at byrået ytterligere skal styrke og beholde sin digitale posisjon i markedet. 

- Etter en vinter med sterk kundevekst er det svært gledelig å kunne ta imot en herlig blanding av erfarne seniorer og unge ambisiøse talenter. Ekstra gledelig er det alltid når tidligere ansatte velger å returnere til familien - dette setter vi stor pris på, sier byråsjefen i en pressemelding. 

Sophie Parker kommer fra TV 2 der hun var digitalt byråansvarlig. Hun har også lang fartstid i mediebyrå der hun tidligere har jobbet i OMD innenfor Audio/Video-avdelingen som både rådgiver og planner.

Mens Esra Maloku har tidligere jobbet i Red Dentsu X sitt performance-miljø og har nå valgt å komme tilbake. I mellomtiden har hun jobbet for Noobwork sin E-sportssatsing Heroic som Creator Manager.

For å styrke det digitale teamet ytterligere har Mille Fusdahl kommet om bord som Digital Activation Lead. Fusdahl har erfaring fra Vipps, og får selskap av Julie Amanda Skeie som nylig har fullført bachelorgrad i digital kommunikasjon og markedsføring ved Handelshøyskolen BI, og trer også inn i tilsvarende stilling som Digital Activation Lead.