Når «Stjernekamp» er tilbake på skjermen til høsten, er det to år siden sist NRK kåret Norges ultimate entertainer. Årets sesong blir nummer elleve og den første med Christine Dancke som fast ekspert.

Dancke vil få selskap av to nye sjangereksperter i panelet hver uke. Mona B. Riise, som har sittet i panelet i alle de ti foregående sesonger, takker for seg. Det skriver NRK i en pressemelding.

- Dette er rett og slett drømmejobben for meg, sier Christine Dancke i meldingen.

- Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest «Stjernekamp». Det er et program jeg har blitt så glad i, som samler og engasjerer folk. Ingenting er morsommere enn å følge utviklingen til dyktige artister som kaster seg ut i nye sjangre, fortsetter hun.

Programlederen har vært gjestedommer i «Stjernekamp» i de to siste sesonene. Hun driver i dag sitt eget produksjonsselskap.

- Vi gleder oss til en ny sesong og ønsker vår nye ekspertdommer hjertelig velkommen. Christine er unik i sin musikkompetanse. Hun kjenner Norges artister godt og har en enorm entusiasme for konseptet «Stjernekamp», sier prosjektredaktør Pia Basberg i NRK.

Hun takker samtidig Mona B. Riise for innsatsen gjennom ti år i programmet.

- Mona har hatt en helt sentral rolle i prosjektet gjennom alle sesonger. Hun har tilført programmene glede, faglig kompetanse, tårer, humor og kjærlighet, sier Basberg.