Astrid Randen kommer fra stillingen som politisk reporter og programleder for Politisk Kvarter i NRK. Nå er hun ansatt som redaksjonssjef for samfunn-, politikk- og næringslivgruppen i Dagens Næringsliv. Randen har tidligere vikariert som leder i politikk- og økonomiredaksjonen i NRK. 

- Astrid er lidenskapelig opptatt av god, dagsordensettende journalistikk om politikk og samfunn. Hun har velutviklet teft for sakene som engasjerer bredt og som er viktige for samfunnsutviklingen, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen i DN. 
 
Randen begynner i DN etter påske. 

- Jeg er glad og stolt over å få muligheten til å lede samfunn-, politikk- og næringslivgruppen i Dagens Næringsliv. Anledningen til å jobbe med noen av landets beste og mest hardtslående journalister kunne jeg ikke la gå fra meg. Det er vanskelig å slutte i NRK, men veldig lett å begynne i DN. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben for at DN skal vinne konkurransen om de beste nyhetene innen politikk, næringsliv og samfunnsliv, sier Randen.