Administrerende direktør Alexander Even Henriksen i Bonnier, forlaget bak Sophie Elises bokutgivelser, sier til TV 2 at de ikke har noen planer om å endre sitt forhold til influenceren som har fått massiv medieomtale gjennom hele uken.

– Det er én ting jeg hater mer enn narkotika og det er kanselleringskultur, sier han til TV 2.

Les også: Rema 1000 stanser Sophie Elise-godteri

Bonnier har gitt ut Sophie Elise Isachsens bøker «Ting jeg har lært» og «Boken om din fremtid: skriv livet du ønsker deg med manifestasjonen».

- Det er ingenting som tilsier at vi skal vurdere vårt forhold til en forfatter, på bakgrunn av at vedkommende har blitt avbildet med en annen person som holder en pose med noe som kan være narkotika, fortsetter Henriksen.

- Det ville vært absurd å slutte å utgi bøker, musikk, filmer eller andre kulturuttrykk av folk som kanskje har prøvd narkotika.

Tidligere i dag omtalte Kampanje saken om en ny merkevare under navnet «Candy Girl fra Sophie Elise» skulle komme i salg i Rema 1000s butikker, men at denne lanseringen nå er satt på vent.

- Situasjonen som er nå er uavklart. Derfor har vi valgt å holde igjen lansering inntil vi vet litt mer, sier kommunikasjonssjef Hege Rognlien i Rema 1000 til God kveld Norge.

Les også: Subjekt-redaktør ut mot Rema 1000: - Pinglete og feigt

Støtter Sophie Elise:

Forlagsdirektør Alexander Even Henriksen i Bonnier Forlag.