Ifølge svenske Dagens Media skal det holdes allmøte i Schibsted News Media denne uken. Der skal de ansatte informeres om nye sparetiltak, og ifølge Journalisten skal alle nyhetsmedier delta på møtet. 

Kampanje har vært i kontakt med kommunikasjonsdirektør i Schibsted, Atle Lessum, som ikke vil kommentere saken før i morgen, tirsdag.

Overfor Dagens Media bekrefter konsernsjef Kristin Skogen Lund at møtet vil dreie seg om sparetiltak. Hun vil derimot ikke kommentere hvor mye det er snakk om, eller hvor Schibsted skal spare. 

- Vi synes selvsagt det er gøyere å investere og å vokse, men nå gjør situasjonen at vi må se over våre kostnader, sier Skogen Lund til den svenske nettavisen.

Hun sier samtidig at de vil beholde satsingsområder som blant annet podkast og utvikling av digitale abonnementer. Skogen Lund kan heller ikke utelukke nedbemanning, når den svenske avisen spør om det kan bli aktuelt med oppsigelser:

- Jeg kan ikke si at dette ikke vil påvirke noen, for det kommer det til å gjøre. Men vi prøver å gjøre dette så bra som mulig. De deler som strukturelt prioriteres ned kommer til å rammes, sier Skogen Lund.