TV 2 startet året med sesongpremiere på ett av sine mest folkekjære programmer, «Hver gang vi møtes», søndag. Bjørn Eidsvåg stod i sentrum at årets første program og det er det så langt 542.000 seere som har fått med seg.

403.000 så programmet «direkte» på premieren. Det er en vekst på 12.000 seere fra i fjor.

- Jeg er utrolig lettet og fornøyd, først og fremst fordi vi endelig er i gang og musikken er blitt veldig godt mottatt. Jeg tenker at dette en knallstart, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

TV 2 møtte tøff konkurranse fra «Mesternes mester» på sesongpremieren. Tradisjonen tro sender NRK første episode at det populære realityprogrammet på første nyttårsdag. Det var det over én million seere som fikk med seg.

Les mer: «Mesternes mester» samlet over én million seere

- Vi er vant til konkurranse og det tenker jeg er helt fint. Jeg tror «Hver gang vi møtes» kommer til å vokse på seg og at folk vil se det utover uken, sier Haldorsen.

Her skilles også veiene til «Hver gang vi møtes», som skal vises på lørdager, og «Mesternes mester», som inntar Gullrekka på fredager.

Også fjorårets sesong av «Hver gang vi møtes» hadde premiere 1. januar, men ettersom det var på en lørdag og programmet også gikk i reprise den påfølgende søndagen, er ikke tallene direkte sammenlignbare. I fjor hadde sesongpremieren en Total Screen Rating på 667.000 seere etter to dager.

Musikken fra programmet har også fått en god start. Emma Steinbakkens tolkning av «Floden» er i skrivende stund den mest populære sangen på Spotify i Norge, mens Isah og Maria Menas tolkning av «Alt du vil ha» inntar 13. plass.