TV 2 fortsetter å vise til høye seertall for deres helgesatsinger. Spesielt lørdagsunderholdningen «Hver gang vi møtes» leverer en særlig god sesong.

- Det ligger an til å bli en rekordsesong for «Hver gang vi møtes», sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

Lørdagens episode har så langt blitt sett av 619.000 seere. Dahl understreker imidlertid at disse tallene vil øke ettersom en stor del av seerne totalt sett kommer fra strømmetjenesten TV 2 Play og vil se episoden utover den neste uken. Det er første episode av sesongen et eksempel på.

- Aldri før har så mange sett en episode av «Hver gang vi møtes» som hyllesten av Bjørn Eidsvåg som nå med god margin har passert en million seere, sier Dahl.

Episoden, som var den første i årets sesong, hadde 542.000 seere etter to dager ute. Nå er seertallene på 1.015.000 seere. Freddy Kalas og Ingebjørg Bratland har også blitt hyllet så langt. Disse episodene har blitt sett av henholdsvis 910.000 seere og 784.000 seere.

- De finner hverandre godt
Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, mener det er all ære til artistene for de gode seertallene.

- Jeg er veldig glad for tallene, og synes de ser bra ut. Det er artistene som gjør det. Det er et bredt spenn, men de finner hverandre godt musikals og menneskelig. Spesielt dette Bjørn Eidsvåg og Emma Steinbakken - det er noe i møtet der. Disse artistene får ut gode historier og fin norsk musikk som når toppene på Spotify, sier Haldorsen.

Hun legger til at også fredagsprogrammet «The Voice» gjør en god sesong.

- Det er et varmt format hvor gode musikere går videre uten fokus på utseendet. Det ser ut til at nordmenn liger musikk og fine historier, sier Haldorsen.

Fornyer seg
- Dette er program som har gått på TV en stund. Man kan si at det holder seg godt?

- Ja, det gjør det. Men det er viktig å si at vi fornyer programmene sesong for sesong. Vi forteller historiene på en ny måte. Fornyelsen av eksisterende programkonsepter er viktig, og det er det vi leverer på. Vi har jobbet med dette og har åpenbart truffet godt, sier Haldorsen.

«The Voice» har foreløpig 774.000 seere totalt. De to foregående episoden har hatt 811.000 seere og 819.000 seere.

«Farmen Kjendis», som gikk på søndag, har 587.000 seere. Den mest sette episoden i denne sesongen så langt er episode to av programmet med 818.000 seere.