Full vinneroversikt nederst i saken.

I kveld er hundrevis av Norges største profiler på sosiale medier samlet til fest og prisdryss på Gamle Logen i Oslo under prisutdelingen Vixen Influencer Awards.

I løpet av kvelden skal det deles ut totalt 18 priser delt ut. Blant de første vinnerne finner vi Jenny Skavlan i kategorien «Mote» og Leah Isadora Behn i kategorien «Beauty».

Også vinneren av årets influencer i kategorien underholdning har blitt kåret. Tidligere vinnere i denne kategorien er blant annet Oscar Westerlin og Herman Flesvig, mens i år gikk prisen til komikerkomet Johanne Massey.

- Denne prisen går til influenceren som vet å underholde sitt publikum med godt innhold i sosiale medier. Det er en person som bobler over med kreativitet og enorm kjærlighet for faget, og som får tusenvis til å smile eller le med sitt umiskjennelige innhold. Årets vinner er et soleklart humortalent, men også en som ikke redd for å belyse viktige saker influenceren er opptatt av. Vinneren er høyt elsket av både følgere og andre kreatører, så fremtiden ser jaggu lys ut, sto det i jurybegrunnelsen.

Roser kvinnelige komikere
Hun var nominert sammen med fire andre, deriblant fjorårets vinner Westerlin og VGTV-profil Martha Leivestad, som hun nevnte i takketalen.

- Herregud! Dette er sånt som ikke synker inn nå, men i morgen. Jeg kommer til å grine. Det er helt sjukt. Jeg hadde ikke klarte det hadde jeg ikke hatt helt råe kvinnelige komikere å se opp til, sa Massey fra scenen.

Videre takke hun familie og kjente for støtten.

- Jeg vil først og fremst takke mamma hjemme i stua, venner, manageren min og agentselskapet mitt. Og følgerne mine selvfølgelig. Dette er så stort, tusen takk, sa hun.

Se vinnerintervju med årets influencer underholdning her:

 

Flere har TikTok som hovedmedium
Kampanje tok en prat med juryleder Astrid Valen-Utvik før det hele braket løs. Hun gledet seg til å komme i gang.

- Nå gleder jeg meg. Vi har jobbet lenge med rekordmange nominerte og rekordmange stemmer. Så nå er jeg bare veldig spent på hva folk synes om vinnerne våre.

Hun forteller hva hun mener er den største endringen siden Vixen startet i 2010 og Vixen 2023.

- Jeg har bare vært med i fire-fem år, men det jeg ser nå er at det er mange flyktige medier. TikTok er hovedmediet for mange nå, slik var det ikke før. Da var det blogg. Så det har skjedd mye på de årene det har holdt på, sier hun.

I år som i fjor har Vixen fått inn rekordmange nominasjoner med 32.000, i tillegg har det kommet inn hele 320.000 stemmer. En jury har så funnet fem nominerte i hver av de 17 klassene. Hedersprisen blir delt ut uten nominerte.

Se intervju med juryleder for Vixen her:

 

Se full vinneroversikt her:

Kategori Vinner
Mote Jenny Skavlan
Beauty Leah Isadora Behn
Helse Wasim Zahid
Sport og trening Magnus Midtbø
Reiseliv Julie Valsø
Underholdning Johanne Massey
Livsstil Julie Lorentzen
Interiør, bolig og uterom Mads Clemmetsen
Mat August og Martin
Bærekraft Hanne Lene Dahlgren
Gullpenn Frida Marie Grande 
Sterke mening
Kaveh Rashidi
Forbilde
Morten Marius Skau
Stjerneskudd
David Mokel
Business
Fæbrik
Folkets favoritt
Jørgine Massa Vasstrand
Årets influencer
Julie Lorentzen
Juryens hederspris
Emilie Voe Nereng

Kampanje gjør oppmerksom på at redaksjonssjef Dag Robert Jerijervi har sittet i årets Vixen-jury.