Kommersiell avdeling i Aller Media starter det nye året med to ansettelser. 

- Vi er glade for å kunne styrke teamet vårt med to nye talenter. Begge to er rustet med solid kompetanse og kommer til å løfte teamet til nye høyder, sier en storfornøyd salgsdirektør i kommersiell avdeling, Gøril Karlsen Thu.

Elisabet Rosenqvist har tolv års fartstid fra Schibsted, blant annet som salgsdirektør og strategisk kundesjef. Nå går hun inn i rollen som salgssjef for et av key account manager-teamene i Aller Media.

- Elisabet har en allsidig bakgrunn innenfor salg i annonsemarkedet og kjenner godt til produktene norske publisister leverer. Hun har drevet komplekse salgsprosjekter, og kommer til å bli et meget kompetent og ikke minst energisk tilskudd for både kunder og ansatte, sier Thu.  

Rosenqvist mener Aller Media er et selskap som utfordrer med sin diversifiserte og fremtidsrettede produktmiks. 

- Jeg liker utfordrerposisjonen de har tatt. Jeg har nå snørt på meg løpeskoene og står klar for å yte mitt aller beste sammen med resten av teamet, sier hun.

Thorstein Øiseth går inn som key account manager i kommersiell avdeling. Han har erfaring fra blant annet byrå og programmatisk fra Diar, som er eid av Aller Media og Amedia. 

- Thorstein kjenner vi godt fra hans tid i Diar, hvor han har solgt Aller Medias plasseringer. Han har også flere års erfaring innenfor trading og rådgivning innenfor programmatisk annonsering, sier Gøril.

Øiseth sier han gleder seg til «å få muligheten til å jobbe videre med aID-teknologien og markedsplassen til Diar.»

- I tillegg får jeg muligheten til å tilby kundene en bred produktportefølje. Jeg gleder meg enormt å bli bedre kjent med Aller Medias varelager og begynne å skape verdi for annonsørene våre, sier han.