VG kjøpte Diskusjon.no fra TU Media i 2020. Nå selger de selskapet videre til Story House Egmont. Det skjer samtidig som VG legger ned VG Debatt.

- Det aller viktigste for VG er å være hele Norges foretrukne nyhetsdestinasjon, med den beste undersøkende journalistikken og den raskeste breaking news-dekningen. Vi skal vinne kampen om unge brukere. Vi skal få folk til å logge inn, abonnere og å bruke tid på sidene våre. Og vi satser tungt på TV og podkast. Prioritering av hva som blir viktigst fremover er helt sentralt for oss, og det er gledelig at det gode debattklimaet på Diskusjon.no nå kan drives videre av en ny, solid, redaktørstyrt eier, sier utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne i en pressemelding.

Story House Egmont eier allerede Kvinneguiden, Foreldre.no og Doktor Online og vil ifølge pressemeldingen bli størst i Norge på forum med overtakelsen av Diskusjon.no.

- Som den ledende aktøren på forum i dag, med blant andre Kvinneguiden og Foreldreforum har vi opparbeidet en høy kompetanse på dette området. At vi nå kan trappe opp satsningen med Diskusjon.no er veldig godt nytt. Både for oss, og ikke minst for de drøye 500.000 brukerne av dette forumet. De vil bli godt ivaretatt med oss som nye eiere, sier administrerende direktør i Story House Egmont, Nina Vesterby.

Utviklingsredaktør og produkteier av Klikk.no, Gaute Tyssebotn, forteller at bredden i tematikken i debattsatsingen deres vil øke betraktelig med oppkjøpet.

- Diskusjon.no er innholdsmessig veldig ulik både Kvinneguiden og andre forum vi har, og komplementerer sånn sett vår portefølje på en bra måte. Det er ikke mange temaer igjen her i verden man nå ikke kan diskutere med likesinnede i et av våre forumer. I tillegg er Diskusjon.no er stykke internetthistorie som jeg har fulgt siden de så dagens lys for over 20 år siden, og før de fikk navnet Diskusjon.no. Så som en gammel nerd synes jeg personlig det er en kul ting å få sjansen til å jobbe med, avslutter Tyssebotn.