Sandra Mei Ling Noer (38) blir fagsjef for sosiale medier i TV 2. Stillingen er nyopprettet i markedsavdelingen som nylig fikk inn Albert W. Arli som sjef og det med skyhøye ambisjoner om å skape landets sterkeste markedsføringsmiljø. 

- Sandra er en stjernesignering for oss i TV 2, sier Arli som nyter tittelen direktør for merkevare og markedsføring i TV 2.

Som fagsjef vil Noer vil jobbe i team med sosiale medier-ansvarlige i markedsavdelingen. Hun skal  opprette faglige og kreative samlingspunkter på tvers av redaksjoner, avdelinger og andre sosiale medier-team i TV 2. Noer sier i en melding at hun ser frem til å starte. 

- Det å få jobbe som fagsjef for sosiale medier i TV 2 er en helt fantastisk mulighet. Ikke bare på grunn av det enorme spekteret av innhold som finnes i mediehuset, men også fordi jeg vet at jeg får utrolig dyktige og engasjerte kolleger. Jeg gleder meg stort, sier Noer.  

Les også: Stor-annonsør blir merkevare- og markedsdirektør i TV 2

Kommer fra P3
Sandra Mei Ling Noer kommer fra NRK P3, hvor hun i dag er vaktsjef. Hun har i tillegg erfaring fra NRK Super, NRK Østlandssendingen og som sosiale medier-ansvarlig og redaksjonssjef for «Skavlan». Hun har også tidligere jobbet med programinnhold og sosiale medier i  TV 2.

Som fagsjef vil Noer ha det overordnede ansvaret for sosiale medier-strategien i TV 2, og sørge for at sosiale medier er en effektiv markedsføringskanal for markedsavdelingen og for mediehuset forøvrig. 

– Sandra er faglig sterk, innsiktsdrevet og har bred redaksjonell og operativ erfaring med sosiale medier. Hun skal vise vei og sørge for at TV 2 som et moderne mediehus trekker i samme retning. I tillegg er hun en dyktig lagspiller og en varm og positiv person, som vil passe godt inn hos oss, sier Arli.

Noer begynner i TV 2 allerede i januar 2023,. 

– Det har vært en lang rekrutteringsprosess med mange svært dyktige kandidater, og nå ser vi frem til en knallstart på 2023 når Sandra starter hos oss, fremhever Arli.